Matematik

Areal

11. september 2020 af Annicca (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Kan det passe arealet til figuren i koordinatsystemet er lig med 2 cm2???

Billede er vedhæftet
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2020 af Moderatoren

Hvordan er du kommet frem til 2?


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2020 af StoreNord

#0
Nej. Ikke 2.
I kvadratet er der 4 trekanter, som hver er 2 kvadrat-enheder.
4*2=8 kvadratenheder.


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. september 2020 af PeterValberg

Prøv lige at se denne tegning, måske den kan hjælpe dig frem til det rigtige svar :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Svar #4
11. september 2020 af Annicca (Slettet)

#3
Prøv lige at se denne tegning, måske den kan hjælpe dig frem til det rigtige svar :-)

Ja det kan jeg se nu.
Svaret er lig med 8
Da der er 4 på hver side som giver 4*4=16 /2 = 8

Tal for hælpwn :)

Skriv et svar til: Areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.