Fysik

Omregne enheder så de passer til massestrøm

11. september 2020 af Amalie1234324 - Niveau: B-niveau

Jeg skal i et regnestykke gange 700 lbm/h  med 0,850 g/ml. Men de har ikke de samme enheder, og jeg skal derfor få dem til at passe med hinanden. Det jeg fidner ved at gange de to tal er massetrømmen. Jeg tænkte på at omregne 700 lbm/h til ml/s, fordi så vil vi have g/ml tilbage


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2020 af mathon

               \small \begin{array}{lllll} \textup{massestr\o m:}&700\;\frac{lb}{h}=317.515\;\frac{kg}{h}\\\\ \textup{volumenstr\o m:}&\frac{317.515\;\frac{kg}{h}}{0.850\;\frac{kg}{L}}=373.547\;\frac{L}{h} \end{array}


Skriv et svar til: Omregne enheder så de passer til massestrøm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.