Fysik

Isolere enhed i formel

14. september 2020 af Lasse123jo - Niveau: B-niveau

Hej :))

Jeg er simpelthen kommer i tvivl om hvordan man isolere I (strømstyrken) i denne formel;

Upol = Uhvile - Rindre  *  I

Jeg har forslaget I =( Uhvile - Rindre) / Upol

Er der nogen som kan hjælpe? 

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2020 af mathon

                \small \begin{array}{lllll} I=\frac{U_{\textup{hvile}}-U_{\textup{pol}}}{R_{\textup{indre}}} \end{array}


Skriv et svar til: Isolere enhed i formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.