Matematik

eksponentiel funktion

15. september 2020 af carolinesvanee - Niveau: B-niveau

Hej er der en som kan hjælpe mig med opgave c? Hvis i skal bruge mit resultat i opgave a så sig til, men c'eren forstår jeg simpelthen ik hvordan man regner ud


Svar #1
15. september 2020 af carolinesvanee

Jeg har vedhæftet opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. september 2020 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. september 2020 af AMelev

Opdater din profil med den rigtige uddannelse. Folkeskole 9. klasse harmonerer ikke med B-niveau. Vi kan ikke henvise til fx formelsamling, hvis vi ikke ved, om du er på STX, HF eller ....c) Tallet a = 1.067 er fremskrivningsfaktoren for 1 år.
På 5 år år er antallet så vokset med en faktor 1.0675 =1.383 = 138.3%, altså fra 100% til 138.3%, dvs. at antallet af minifigurer iflg. modellen er vokset med 38.3% over en 5års-periode


Skriv et svar til: eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.