Matematik

Bestem en stamfunktion

17. september 2020 af jegersej443 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej folkens

Jeg har et spørgsmål som jeg håber i kan hjælpe mig med. Ved ikke hvordan man skal gøre. Det lyder

En funktion f er givet ved 

f(x)=10x^4+1/x, x>0

Bestem den stamfunktion F til f, der opfylder, at F(1)=25? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2020 af AMelev

Bestem samtlige stamfunktioner F(x) = ∫f(x)dx + k og løs så ligningen F(1) = 25 mht. k. Se SF side 26.


Skriv et svar til: Bestem en stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.