Matematik

Haster!!!! førstekoordinaterr og negativ førstekoordinater og skæringspunkt

20. september 2020 af pringleslover - Niveau: C-niveau

hvad er svar på a) og b)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2020 af mathon

                         \small \begin{array}{lllll} b)\\& \begin{array}{lllll} \textup{sk\ae ringspunktets }\\ \textup{f\o rstekoordinat:}&k\cdot x-3=2x+1\\\\& \left ( k-2 \right )x=4\\\\& x=\frac{4}{k-2}\textup{ som er negativ}\\ \textup{for}\\&k<2 \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: Haster!!!! førstekoordinaterr og negativ førstekoordinater og skæringspunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.