Matematik

Differentiering?

25. september 2020 af Warrio - Niveau: Universitet/Videregående

Hej 

Er der nogen der kan se, hvordan følgende omskrivning kan gøres? Den er vedhæftet som et billede.

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2020 af mathon

     Screen Shot 2020-09-25 at 2.29.08 PM.png


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2020 af mathon

Bemærk notationen:
                                                    \small \small \small \begin{array}{llll} \small \log(x)=\log_{\, e}(x)& \textup{medens gymnasienotationen er:}\\& \ln(x) \end{array}
dvs
                                                    \small \log{\, }'(x)=\frac{1}{x}


Svar #3
25. september 2020 af Warrio

Jamen selvfølgelig. Mange tak! :)


Skriv et svar til: Differentiering?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.