Matematik

Løsning af ligning.

01. oktober 2020 af Mojito101 - Niveau: B-niveau

Jeg sidder fast ved det markerede spørgsmål i den vedlagte opgave. De ander to opgaver har jeg lavet, men kan simpelthen ikke lure den sidste. Dog ved jeg at svaret er 1200, men ved ikke hvordan der er kommet frem til dette. 

Vh Silje. 

Vedhæftet fil: Øvelse 3.6.4.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2020 af peter lind

Det ske kun for x > 400000 så du skal løse ligningen

30*40000 + x*0.3 = 0,5*x


Svar #3
01. oktober 2020 af Mojito101

Hvorfor 30? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. oktober 2020 af Forår2020 (Slettet)

Til # 0

opgave 3

.6x -120 = .5x

.6x - .5 x = 120

.1x = 120 

x = 1200 = ( 1200 · 1000 = 1.2 millioner kroner )

Så hvis indkomsten i Land A og B er 1.2 millioner,betales der det samme beløb i skat = 600000 kr

Hvis indkomsten er større end 1.2 millioner betales der en højere skat i Land A


Skriv et svar til: Løsning af ligning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.