Matematik

geometri

02. oktober 2020 af shain - Niveau: 9. klasse
Det handler om en computer skærm 3 opgaver.

a) Jeg skal finde areal 34 cm * 60 cm = 2040 cm2?

b) Skal jeg bruge diagonal og bruge pythagoras her?

c) rumfanget er det længde * bredde * dybde?
34*60* 3?
Billede af opgaven

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2020 af mathon

\small \begin{array}{lllll} b)\\& \textup{Ja}&d=\sqrt{l^2+b^2}\\\\\\ c)\\& \textup{Ja}&\textup{Rumfang:}&V=\left (l \right )\cdot \left (b \right )\cdot \left (d \right )\qquad d\textup{ for dybde}\\\\&&& V=\left ((60+2\cdot 2)\;cm \right )\cdot \left ((34+2\cdot 2)\;cm \right )\cdot \left (3\;cm \right )=7\,296\;cm^3 \end{array}


Svar #3
02. oktober 2020 af shain

Opgave a) Er det 34 cm * 60 cm?
Hvad er er det samlede areal af skærmen (uden ramme)?

Brugbart svar (0)

Svar #4
02. oktober 2020 af mathon

#3
          Ja


Svar #5
02. oktober 2020 af shain

tak

Skriv et svar til: geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.