Matematik

cirkler

03. oktober 2020 af adam64 - Niveau: B-niveau

Er der nogle som kan hjælpe med facit og begrundelse.

har aldrig nogensinde haft om det her


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2020 af janhaa

x^2+y^2=5^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2020 af janhaa

B=(12,\sqrt{481})


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2020 af janhaa

c)

x=25-\sqrt{481}


Svar #4
03. oktober 2020 af adam64

er #1 facit til opgave a)


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. oktober 2020 af mathon

                \small \small \begin{array}{lllll} b)\\& \begin{array}{lllll} \textup{Cirkelligning:}&x^2+y^2=25^2\end{array}\\\\ c)\\& \begin{array}{lllll} \textup{Pythagoras:} &(25-x)^2+12^2=25^2\quad 0<x<25\\\\& x=3.068\\\\ \textup{Punktet B:}&B=(12,25-x)=(12,21.93) \end{array} \end{array}


Svar #6
04. oktober 2020 af adam64

tak, kan du eventuelt give forklaring på hvad du har gjort for at finde frem til facitet


Skriv et svar til: cirkler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.