Matematik

Finde x

04. oktober 2020 af lærlektien (Slettet) - Niveau: C-niveau
Jeg ska finde Trø, som giver = x og Tc skal være 20.

Det jeg har regnet ser det korrekt ud.
Vedhæftet fil: IMG_20201004_095523.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2020 af Mathias7878

Du skal løse ligningen

20 = \frac{40}{21} \cdot \left( \text{Tr\o} - \frac{15}{2} \right )

mht. trø, som jo er din x-værdi. 

- - -

 

 


Svar #2
04. oktober 2020 af lærlektien (Slettet)

Mange tak for svar. Men jeg forstår det ikke helt, :(

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. oktober 2020 af mathon

            \small \small \begin{array}{llllll}& T_c=\frac{40}{21}\cdot \left ( T_{\textup{R\o }}-\frac{15}{2} \right )\\\\ \textup{hvoraf:}\\& T_{\textup{R\o }}=\frac{21}{40}\cdot T_c+\frac{15}{2}\\\\& T_{\textup{R\o }}=\frac{21}{40}\cdot 20+\frac{15}{2}=\frac{21}{2}+\frac{15}{2}=\frac{36}{2}=18 \end{array}


Svar #4
04. oktober 2020 af lærlektien (Slettet)

Mange tak Mathon, det gav mening.

Skriv et svar til: Finde x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.