Matematik

Gør rede for funktionen f(x)=(x+1)*e^x er den samme løsning til differentialligningen

08. oktober 2020 af Elninoo - Niveau: A-niveau

Hej folkens - nogle som muligvis kan hjælpe mig med vedhæftet opgave.. Det uden hjælpemidler - tusind tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2020 af Capion1

 (I)  Differentiér f (x)
(II)  Indsæt f (x) i stedet for y.
      Vis, om/at (I) = (II).


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. oktober 2020 af Mathias7878

Tip: Brug produktreglen for at bestemme f'(x). 

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. oktober 2020 af mathon

                                             \small \small \begin{array}{cc} \textbf{Oversigt}\\ y=f(x)=\left (x+1 \right )\cdot e^x \end{array}

                           \small \begin{array}{c|c} \mathbf{f{\, }'(x)}&\mathbf{y+\frac{y}{x+1}}\\\hline 1\cdot e^x+(x+1)\cdot e^x &(x+1)\cdot e^x+e^x\\ \left ( x+2 \right )e^x&\left (x+2 \right )e^x \end{array}


Svar #4
08. oktober 2020 af Elninoo

Tusind tak til begge - kongerne!!


Skriv et svar til: Gør rede for funktionen f(x)=(x+1)*e^x er den samme løsning til differentialligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.