Matematik

Differential Ligninger

12. oktober 2020 af DeepOcean - Niveau: A-niveau

Hej Alle

jeg har en opgave vedr differential ligning af "logistisk type"  Jeg vedhæfte opgave .Vi skal finde differetial ligning til den opgave ..Tak på forhånden.


Svar #1
12. oktober 2020 af DeepOcean

her kommer opgaver:

I en model kan antallet af skarvkolonier i Danmark i perioden 1982-2008 beskrives ved en funktion S af tiden t ( målt i år efter 1982) .Den hastighed, hvormed antallet af skarvkolonier vokser til tidspunktet t, er proportional med produktet af antallet af skarvkolonier til tidspunktet t og forskellen mellem 67 og antallet af skarvkolonier til tidspunktet t .Det oplyses at proportionalitetskonstanen er k = 0,0029 .

Opskriv en differentialligning som S må opfylde.

Vedhæftet fil:Differential Opgaver.docx

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. oktober 2020 af Moderatoren

Hvad har du selv gjort for at besvare den?


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. oktober 2020 af mathon

                       \small \small \small \small \begin{array}{lllll} \textbf{V\ae ksten i antallet af skarvkolonier i Danmark}\\\\ \qquad \qquad \qquad \frac{\mathrm{d} S}{\mathrm{d} t}=0.0029\cdot S\cdot (67-S) \end{array}


Svar #4
12. oktober 2020 af DeepOcean

#3 Tak for det


Skriv et svar til: Differential Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.