Matematik

Diskret Matematik

18. oktober 2020 af DeepOcean - Niveau: A-niveau

Hej Alle

Jeg har følgende opgave og gerne lidt hjælp:

A) Opstil en rekursionsligning, hvis løsning er en talfølge, xn, der indeholder alle de ulige hele positive tal.?
B) Hvad skal begyndelsesbetingelsen være, hvis talfølgen i 1. skal indeholde alle de lige hele positive tal?

 Tak for hjælpen


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. oktober 2020 af Soeffi

#0.
A) Opstil en rekursionsligning, hvis løsning er en talfølge, xn, der indeholder alle de ulige hele positive tal?
B) Hvad skal begyndelsesbetingelsen være, hvis talfølgen i 1. skal indeholde alle de lige hele positive tal?

a) xn+1 = x+ 2, x0 = 1

b) xn+1 = xn + 2, x0 = 2


Svar #2
18. oktober 2020 af DeepOcean

Tak..


Skriv et svar til: Diskret Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.