Matematik

Bestem arealet af M

21. oktober 2020 af mutti227 (Slettet) - Niveau: A-niveau

En funktion f er bestemt ved 
f(x) = 6*x^2 - 2*x + 1;

I første kvadrant afgrænser grafen for f sammen med førsteaksen samt linjerne x=1 og x=3 en punktmængde M, der har et areal 

Bestem arealet af M? 

Hvordan løser jeg denne opgave. Denne opgave skal nemlig løses step by step. Håber nogen kan hjælpe mig? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2020 af Anders521

#0 Bestem ∫13 f(x) dx


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. oktober 2020 af StoreNord

F(x)  er  integralet af første led + integralet af andet led + integralet af tredje led


Skriv et svar til: Bestem arealet af M

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.