Matematik

graf

23. oktober 2020 af hanssole - Niveau: A-niveau

Hej jeg har prøvet at løse denne opgave ved hjælp af Geogebra, men synes ikke det give det rigtige facit som er 32,67. Håber nogle som kan hjælpe 


Svar #1
23. oktober 2020 af hanssole

Dette har jeg lavet på Geogebra 


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. oktober 2020 af ringstedLC

\begin{align*} A_M &= \pi \;\text{Integral} \left(\mathrm{f}^{2},0,2\right)=32.67 \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. oktober 2020 af Capion1

Rumfanget, helt præcist, selv om det ikke er forlangt

  \frac{\pi\left ( e^{4}-13 \right ) }{4}

Stamfunktionen            \frac{\pi }{4}e^{2x}\left ( 2x^{2}-10x+13 \right )


Svar #4
25. oktober 2020 af hanssole

#3 Tusind tak 


Skriv et svar til: graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.