Matematik

Hjælp mig gerne til denne her opgave!!!!!!

24. oktober 2020 af sofianielsen29 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey derude igen!

Jeg har enorm svært ved andengradspolynomium, og jeg har fået en opgave om det. Nogen som vil hjælpe mig med den, da det er den sværeste opgave jeg længe har fået udleveret?

Hvordan skal jeg bestemme konstanterne b og c ved grafen?

Har vedhæftet selve opgaven hernede 

Håber I vil hjælpe ):


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2020 af StoreNord

f(-1)=a-b+c=0
f(1)=a+1+c=-2
f(3)=9a+3b+c=0                        3 ligninger med 3 ubekendte.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2020 af StoreNord

#1 skulle være:
       f(-1)=a-b+c=0
       f(1)=a+b+c=-2
       f(3)=9a+3b+c=0                        3 ligninger med 3 ubekendte.


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. oktober 2020 af ringstedLC

\begin{align*} f(x) &= \tfrac{1}{2}\,\bigl(x-r_1\bigr)\bigl(x-r_2\bigr)\;,\;a=\tfrac{1}{2} \\ f(x) &= \tfrac{1}{2}\,\bigl(x-(-1)\bigr)\bigl(x-3\bigr)\quad \text{, r\o dderne afl\ae st} \end{align*}


Skriv et svar til: Hjælp mig gerne til denne her opgave!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.