Matematik

(a,b) går op i mfm(a;b)???

26. oktober 2020 af MADMATH - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg er støt på dette spørgsmål, og jeg sidder fast, håber nogen vil hjælpe:)

"Bevis, at for vilkårlige tal a og b gælder at (a,b) går op i mfm(a;b)."


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2020 af mathon

            \small \begin{array}{lllll} \textup{mfm}(a,b)=h\cdot a\cdot k\cdot b &h,k\in\mathbb{N}\end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. oktober 2020 af Soeffi


Skriv et svar til: (a,b) går op i mfm(a;b)???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.