Matematik

mega nemt om potens

27. oktober 2020 af majahhhhh - Niveau: 10. klasse

okay så -1^2 altså minus et i anden

jeg vil bare være på den sikre side.. er det 1 eller -1?

for min lommeregner siger en ting, mens jeg jo ville mene at man siger -1*-1 og derfor 1?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2020 af peter lind

Det kommer an på hvad du mener. -12 = - (1)2 = -1 Det er rent faktisk det det betyder. Hvis du mener (-1)2=1

Du har altså muligvis glemt parenteser


Svar #2
27. oktober 2020 af majahhhhh

det var den sidste -tusind tak!


Skriv et svar til: mega nemt om potens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.