Matematik

koordinatsæt

29. oktober 2020 af freja9292 - Niveau: B-niveau

hjææælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2020 af Mathias7878

Du skal løse

  \binom{2}{6}+s\binom{2}{-3} = \binom{4}{3}+t\binom{3}{2}

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. oktober 2020 af mathon

                  \small \begin{array}{lllll} \textup{ligninger:}\\& \begin{matrix} 2+2s=4+3t\\6-3s=3+2t \end{matrix} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. oktober 2020 af mathon

Må du bruge hjælpemidler?


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. oktober 2020 af ringstedLC

I lighed med den "almindelige" metode for linjers skæringspunkt skal x og y i den ene ligning være lig x og y i den anden. Det giver to ligninger med to ubekendte:

\begin{align*} l &= m \\ \binom{4}{3}+t\cdot \binom{3}{2} &= \binom{2}{6}+s\cdot \binom{2}{-3} \\ \binom{4}{3}+\binom{t\cdot 3}{t\cdot 2} &= \binom{2}{6}+\binom{s\cdot 2}{s\cdot (-3)} \\ \left.\begin{matrix} 4+3t=2+2s \\ 3+2t=6-3s \end{matrix}\right\}&\Rightarrow (s,t)=\;? \end{align*}


Svar #5
29. oktober 2020 af freja9292

jeg må godt bruge hjælpemidler ja


Svar #6
29. oktober 2020 af freja9292

jeg må godt bruge hjælpemidler ja


Brugbart svar (0)

Svar #7
29. oktober 2020 af mathon

                    \small \textup{solve}\left ( \left\{\begin {array}{lll}2+2s=4+3t\\&,\left \{ s,t \right \}\\ 6-3s=3+2t\end{array} \right.\right )


Brugbart svar (0)

Svar #8
30. oktober 2020 af mathon

i øvrigt fik du svar i
                                     https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1980966
                                  


Svar #9
30. oktober 2020 af freja9292

det ik det samme spørgsmål


Brugbart svar (0)

Svar #10
30. oktober 2020 af mathon

Metoden er den samme.


Skriv et svar til: koordinatsæt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.