Matematik
Forkort formel
29. oktober 2020 af
kajkajsen1234 (Slettet)
-
Niveau: 9. klasse
Ok jeg skal kunne omskrive formlen sådan her.
a2 - b2 = a2 - (a-1)2 = a2 - (a2 - 2a + 1) = 2a - 1
Men jeg forstår den ikke.
Kan i beskrive hver omskrivning??
Svar #1
29. oktober 2020 af peter lind
Hold dig til di oprindelige tråd i https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1981581
Skriv et svar til: Forkort formel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
