Matematik

Fra tekst til ligning

04. november 2020 af shain - Niveau: 9. klasse
Hvordan kan denne opgave skrives som en ligning?

6/2= 3
70-3= 67 år
Vedhæftet fil: 20201024_174951.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2020 af MatteTeenDk (Slettet)

På en måde men der skal indgå ubekendte i teksten.


Svar #2
04. november 2020 af shain

ok tak for svar

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. november 2020 af Mathias7878

Lad x betegne søsterens alder. Da gælder, at 

\small 70 - x = 6 - \frac{6}{2} \Leftrightarrow x = 67

- - -

 

 


Skriv et svar til: Fra tekst til ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.