Matematik

Vektorer og funktioner

05. november 2020 af HejHejmeddige2 - Niveau: C-niveau

Hej folkens
Jeg skal havde hjælp med 3 opg i min mat aflveringer som jeg har problemer med. Opg 2b og 3b og opg 7

Opgave 2 - b)

Opgave 3 - b)

Opgave 7 

Tak på forhånd:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. november 2020 af Anders521

#0 Vedhæft opgaverne som et billede, tak.


Svar #2
05. november 2020 af HejHejmeddige2

Opgave 2 - b)


Svar #3
05. november 2020 af HejHejmeddige2

Opgave 3 - b


Svar #4
05. november 2020 af HejHejmeddige2

Opgave 7


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. november 2020 af MandenMedMangeHatte

Hvor er dine egne forsøg på at løse opgaverne?


Svar #6
05. november 2020 af HejHejmeddige2

Har svarne på fx opgave 2 a men kan ikke løse b og har også svaret til opg 3 a men kan ikke løse b og kan slet ikke forstå opg 7


Svar #7
05. november 2020 af HejHejmeddige2

Men her er mine svar til opg 2 a og opg 3 a og en måske en løsening til 3 b


Svar #8
05. november 2020 af HejHejmeddige2

og 2 a 


Svar #9
05. november 2020 af HejHejmeddige2


Svar #10
05. november 2020 af HejHejmeddige2

K
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #11
05. november 2020 af Anders521

#10 Mht. delopgave 2b. Du skal løse ligningen |c| = 2,5 mht. k, hvor |c| = √( 22 +k2 )


Brugbart svar (0)

Svar #12
05. november 2020 af Anders521

#10 Mht. delopgave 3b. Du skal løse ligningssystemet c1 - (-3) = -12 og c2 - 2 = 7, hvor c1 og c2 er punktet C's koordinater.


Brugbart svar (0)

Svar #13
05. november 2020 af Anders521

#10 Mht. opgave 7. Du skal løse ligningen ab = 0 mht. t.


Skriv et svar til: Vektorer og funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.