Matematik

Differentialregning opgave

06. november 2020 af annekatrine57 - Niveau: B-niveau

hej, er der nogen der kan hjælpe med disse opgaver?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2020 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. november 2020 af mathon

            \small \begin{array}{llllll} a)\\& \begin{array}{llllll} f{\, }'(x)=\cos(x)+(-\sin(x))=\cos(x)-\sin(x)\\\\\\\\ g{\, }'(x)=\cos(2x)\cdot 2\cdot \cos(2x)+\sin(2x)\cdot \left ( -\sin(2x) \right )\cdot 2=2\cos^2(2x)-2\sin^2(2x)=\\\\ 2\cdot \left (\cos^2(2x) -\sin^2(2x) \right )=2\cdot \cos(4x)\\\\\\\\ h{\, }'(x)=2\cdot \cos(3x)\cdot 3+2\cdot \sin(2x)\cdot \cos(2x)\cdot 2=6 \cdot \cos(3x)+2\cdot \sin(4x)\\\\\\\\ i{\, }'(x)=4x^3+\frac{1}{2}\cdot (-\sin(x))=4x^3-\frac{1}{2}\cdot \sin(x)\\\\\\\\ j{\, }'(u)=\frac{1}{5}-\frac{1}{2}\cdot \sin(u) \end{array}\end{array}


Svar #3
06. november 2020 af annekatrine57

tusinde tak!


Skriv et svar til: Differentialregning opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.