Matematik

bestem basis for U

07. november 2020 af pewked - Niveau: Universitet/Videregående

Hej jeg sidder fast med sidste del af opgave 1b hvor jeg skal bestemme en basis for U efter at have redegjort om det var et underrum af R4. Jeg har formået at vise U er underrum, men jeg undrer mig over hvordan jeg skal bestemme dens basis. Er der nogen som evt. kunne give mig en formel til det? 

Mange tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. november 2020 af peter lind

Du kan bare sætte a og b til et eller andet for at få to uafhængige vektorer. Der nemmese er nok at sætte a=0, b= 1 henholdvis a=1, b=0


Svar #2
07. november 2020 af pewked

Tak 


Skriv et svar til: bestem basis for U

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.