Matematik

Problem med Matematik Aflevering

07. november 2020 af Alex619 - Niveau: C-niveau

Hejsa. Jeg sidder lige og laver min matematik aflevering, da jeg stødte på en opgave, som jeg har lidt svært ved at løse. 

Opgaven lyder således: 

Samme dag som Rikke indsætter Peter 12000 kr. på en konto til en fast årlig rente på 1,3%.

 b) Løs ligningen 10000·1,025x=12000·1,013x 


 

c) Forklar, hvad ligningen og dens løsning fortæller.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2020 af ringstedLC

Ligningen har intet med teksten at gøre. Vedhæft et billede af opgaven eller brug "Hævet/sænket skrift"-knapperne.

... og giv dine indlæg nogen sigende overskrifter og forskellige overskrifter.


Brugbart svar (2)

Svar #2
07. november 2020 af mathon

                \small \begin{array}{llllll} b)\\& 10000\cdot 1.025^x=12000\cdot 1.013^x\\\\& x=15.5\\\\\\ c)\\&\textup{Efter }15.5\textup{ \aa r overstiger Rikkes opsparing Peters opsparing.} \end{array}


Skriv et svar til: Problem med Matematik Aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.