Matematik

Differentialligninger og tilhørende grafer

07. november 2020 af merefortabtendfortabt - Niveau: A-niveau

Halli Halløj

Jeg sidder her med en matematikaflevering, og er kommet til en opgave som jeg fatter absolut hat af. Jeg kan simpelthen ikke se hvor jeg skal starte henne.

Er der en venlig sjæl som vil hjælpe mig i gang?

Tusind tak på forhånd:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2020 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. november 2020 af peter lind

Du kan jo bare løse differentialligningerne.De 2 første er supernemme og den tredje er da også rimelig nem


Svar #3
07. november 2020 af merefortabtendfortabt

A = 0
B = 0
C = 0.1

Skal jeg så bare sætte graferne og ligningerne sammen? I så fald kan det så passe, at A=h, B=f og C=g?

Brugbart svar (0)

Svar #4
07. november 2020 af peter lind

Hvad mener du med

A = 0
B = 0
C = 0.1

????

Bortset fra det er dine resultater rigtig


Svar #5
07. november 2020 af merefortabtendfortabt

Undskyld, det var meget pludseligt
Men har udregnet differentialligningerne til de dertilhørende bogstaver (hvis det giver mening)

Svar #6
09. november 2020 af merefortabtendfortabt

Tusind tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #7
29. marts 2023 af susanneandersen1234

Hej 

Det fortæller da ikke hvilken A, B og C hører til af grafene f, g og h.

Hvad fortæller resultaterne af A, B og C.

Med venlig hilsen

Susanne


Skriv et svar til: Differentialligninger og tilhørende grafer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.