Matematik

Bestem afbildningsmatricen

08. november 2020 af StudentKasper (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej jeg har brug for hjælp med den her opgave: Jeg er ikke sikker på hvordan jeg skal få det til en matrix når jeg ikke har det som fx e1=(0,0,0) e2=(0,0,0) e3=(0,0,0). Hvad gør jeg når det er konstanten V i stedet? 


Skriv et svar til: Bestem afbildningsmatricen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.