Matematik

Vægt af figur

08. november 2020 af Annicca (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Nogen der kan hjælpe med en opgave, der siger, jeg skal finde væggen af figuren ( korset), jeg har pebet mig frem, mit endelige svar blev: 236 gram, hvilket jeg ikke er sikker på det er.

Nogen de kran hjælpe??

Billede vedhæftet.

Mange tak på forhånd , god dag:)

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2020 af ringstedLC

42. 236 g er ikke rigtigt.

\begin{align*} V &= R\cdot 2.7 \\ &= \bigl (4\cdot R_{arm}+R_{midte} \bigr )\cdot 2.7 \\ &= \Bigl(4\cdot \left ( 3^2\cdot 5 \right )+\left ( 3^3 \right )\Bigr)\cdot 2.7 \end{align*}


Skriv et svar til: Vægt af figur

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.