Bioteknologi

Ved hvilken saltkoncentration er opløsningen isotonisk?

08. november 2020 af 061203 - Niveau: C-niveau

Nogen der kan hælp med at svare på ved hvilken saltkoncentration opløsningen er isotonisk ift. det billede jeg har vedhæftet?

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2020 af mathon

Isotonisk saltvand er 0.9 masse% saltvand.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2020 af Sveppalyf (Slettet)

Nu ved vi ikke hvad dit forsøg præcist er gået ud på men mon ikke det er noget med at når vægtøgningen er nul, så sker der ingen osmose, og opløsningen er derfor isotonisk?

Altså har vi

y = 0  <=>

0 = -5,3604x + 7,8265  <=>

x = 1,46%

hvilket stemmer nogenlunde med den værdi mathon oplyser.


Skriv et svar til: Ved hvilken saltkoncentration er opløsningen isotonisk?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.