Matematik

Sandsynlighed

12. november 2020 af maria2016 - Niveau: A-niveau

Hej jeg er lidt i tvivl om hvordan jeg skal løse denne opgave. Opgaven er med alle hjælpemidler, så jeg har prøvet at brug sandsynlighedslommeregner på geogebra, men fik ikke det rigtige resultat som står i facit. 

Facit står der at: 

a)  \frac{7}{90}

b) \frac{253}{15}

c)\frac{9}{10}

Håber i vil hjælpe mig :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2020 af peter lind

a) P(-2)+P(0) + P(1)+.... p(100)+P(1000) = 1

b)-2*(1/5) + 0*(1/3) + 1*(7/45) + ...   1000*(1/90) = μ

c) P(-2)+P(0)+P(1) +... P( μ⇓ )  μ⇓ skal forstås som at hvis μ er imellem de tilladte t værdier skal den med ellers den nærmeste mindre


Svar #3
13. november 2020 af maria2016

Tusind tak hvad hedder de formler jeg skal bruge


Svar #4
13. november 2020 af maria2016

I b får jeg det til 81/5 ved at gøre det du har skrevet, men får ikke det rigtig facit


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. november 2020 af peter lind

#3 De har ikke noget specielt navn.De står på side 40 og 41  formlerne 236 og 246

#4 Du har regnet forkert


Svar #6
13. november 2020 af maria2016

Tak helt korrekt tastede forkert 


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.