Matematik

Vektorer

12. november 2020 af hanssole - Niveau: A-niveau

Hej nogle som kan hjælpe mig med denne opgave, ved at give en forklaring på hvordan jeg løser den ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2020 af ringstedLC

a) Skæring med x-aksen: (xy(t)=0). Skæring med y-aksen: (x(t)=0, y).

b) Kurvens tangent har en retningsvektor, der er parallel med den afledede til vektorfunktionen.

c) Ved indsættelse af t = ½ fås en vektor, der danner en vinkel med retningsvektoren for 1. aksen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2020 af peter lind

Jeg vil anbefale at du laver en graf med kurven til kontrol

a) skæringen med y aksen er bestemt ved x(t) = 0, skæringen med x aksen er bestemt ved at y(t) = 0

b)  Find retningen af tangenterne OPt'(t)  Se om de er parrallel med (1,0) elle (0, 1)

c) Find OPt'(½)


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. november 2020 af ringstedLC

#1 c) rettes i overensstemmelse med #3 c)


Svar #5
13. november 2020 af hanssole

tak


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.