Matematik

Omdrejningslegeme skålens højde/rumfang hJÆLP opgave

17. november 2020 af Elninoo - Niveau: A-niveau

En som kan forklare mig hvorledes jeg regner nedstående opgave.

Mange tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2020 af ringstedLC

b) Beregn funktionernes skæringspunkt i 1. kvadrant. Dets x-værdi er højden h.

c) Rumfanget i cm3 er legemet af g - legemet af f. Bemærk 's integrationsgrænser er løsningen til f(x) = 0 og h.


Svar #2
18. november 2020 af Elninoo

Tak!


Svar #3
19. november 2020 af Elninoo

Kunne stadigvæk godt bruge hjælp til C

Har løst A og B en eller anden pls <>


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. november 2020 af ringstedLC

\begin{align*} R &= R_{ydre}-R_{indre} \;,\;\left\{\begin{matrix} R_{ydre}=\pi\cdot \int_{0}^{h}\!g(x)^2\,\mathrm{d}x \\ R_{indre}=\pi\cdot \int_{f(x)=\,0}^{h}f(x)^2\,\mathrm{d}x \\ \end{matrix}\right. \end{align*}


Skriv et svar til: Omdrejningslegeme skålens højde/rumfang hJÆLP opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.