Matematik

Problem med Matematik Aflevering

20. november 2020 af Alex619 - Niveau: C-niveau

Hejsa. Jeg sidder lige og laver min matematik aflevering, da jeg stødte på en opgave, som jeg har lidt svært ved at løse. 

Opgaven lyder således: 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2020 af janhaa

a)

AB=\sqrt{12^2+5^2}=13


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2020 af janhaa

b)

DF/6,5 = 5/13

DF = 2,5


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. november 2020 af Anders521

#0

a) Brug Pythagoras' læresætning til at bestemme |AB|                                                                                      b) Bemærk at |AB| = k·|DE|. Bestem produktet |AC|/k. Det er dit |DF|


Skriv et svar til: Problem med Matematik Aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.