Matematik

Find nulpunkter for f(x)=-28x+2x^2+64*e^(2x+3)

22. november 2020 af keveran - Niveau: B-niveau

Hej.

Jeg har fået en opgave for som lyder:

En funktion f er defineret ved f(x)=(x-4)*(x+2)*(3x-9)*e^{2x+3}

Bestem nulpunkterne for f

og har forkortet den til

f(x)=-28x+2x^2+64*e^{2x+3}

Hvad gør jeg herfra?


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. november 2020 af janhaa

nullpkter: x= 4, x=-2, x= 3

null-regel


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. november 2020 af Anders521

#0 Din såkaldt "forkortelse" er forkert. Hvorfor du vælger at gøre dette er uvist, da det er lettere at bruge nulregelen som nævnt i #1


Skriv et svar til: Find nulpunkter for f(x)=-28x+2x^2+64*e^(2x+3)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.