Matematik

sandsynligheden

22. november 2020 af cocojambo1 - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har brug for noget hjælp med opgaven som er vedhæftet (et screenshot)

På forhånd tak. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. november 2020 af janhaa

b)\\ \mu=np=18\\ \sigma=2.68\\ c)\\ Bin(n,p) \sim\,N(18,2.68)\\ P(X>0,1)=1 - P(X<0,1)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. november 2020 af peter lind

b) Se din formelsamling side 31 formel 189 og 190

resten  brug dit casværktøj


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. november 2020 af janhaa

d)

P(-2<X<2)=G(2) -G(-2)=2G(2)-1 = 0,954


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. november 2020 af Soeffi

#0.


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. november 2020 af AMelev

#2 Det er ikke X > 0.1, men P(X = j) > 0.1

#4 Det er ikke en normalfordeling, og svaret er faktisk ikke OK i forhold til den kendte binomialfordeling.

#0
a) Hvordan du laver et søjlediagram afhænger af, hvilket CAS-værktøj du benytter (jf #5)

b) Jf #3

c) Du kan bruge søjlediagrammet fra a) og fremgangsmåden som i #5 eller du kan med dit CAS-værktøj beregne alle binomialsandsynlighederne for 0 - 30 og se, om de er under eller over 10%.

d) Du kender både μ og σ og kan så beregne det aktuelle interval. Så kan du benytte dit CAS-værktøj til beregning af sandsynligheden for at lande der.


Skriv et svar til: sandsynligheden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.