Matematik

chancen

22. november 2020 af Iamgod69 - Niveau: A-niveau

Hej allesammen,  jeg har brug for noget hjælp med opgaven som er vedhæftet. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2020 af janhaa

a)

P(B)=2/6=1/3


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. november 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. november 2020 af janhaa

b)

p=1/3 og n=20

P(6B)=\binom{20}{6}*(1/3)^6*(2/3)^{14}=0,182


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. november 2020 af peter lind

a) 2/6 = 1/3

resten Det er en binomialfordeling med n=20 p= 1/3.  Brug dit CAS værktøj til det


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. november 2020 af Capion1

d)
Forstår ikke  P(X ≤ 6)
Der er jo ikke øjne på terningen, men tre farver, der hver optræder med en dublet.


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. november 2020 af peter lind

det er sandsynligheden for at blandt de 20 udfad er der 6 eller mindre gange man får blå


Skriv et svar til: chancen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.