Matematik

Bestem regneforskrift

24. november 2020 af Katy1 - Niveau: C-niveau

Hej. 

Jeg sidder med et par opgaver, som jeg ikke er helt sikker på, hvordan jeg skal løse. 

Opgaven er vedhæftet som bilag. 

Er der nogen, der kan forklare, hvordan jeg løser opgaven?

På forhånd tak for hjælpen.

Vedhæftet fil: Opgaveformulering.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2020 af peter lind

b) f(x) -g(x) = ?   f(x)*g(x) = ?

c)  g(x)/f(x) = ?      man kan ikke dividere med 0 så  løs ligningen f(x) = 0


Svar #3
24. november 2020 af Katy1

#2

b) f(x) -g(x) = ?   f(x)*g(x) = ?

c)  g(x)/f(x) = ?      man kan ikke dividere med 0 så  løs ligningen f(x) = 0

Mange tak. Er det ikke omvendt i b? altså g(x)-f(x)?


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. november 2020 af peter lind

Undskyld. Du har ret


Skriv et svar til: Bestem regneforskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.