Matematik

Ligning

28. november 2020 af Sofia0294 - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen 

Nogle de rkan hjælpe mig med en opgave, da jeg ikke lige ved hvordan jeg skal regne denne opgave ud?

 Løs følgende ligningssystemer: 

 y = 0,5x – 1 og y = 1

Nogle der kan hjælpe, tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2020 af mathon

                        \small \begin{align*} 1&=0.5x-1\\ 2&=0.5x\\ 4&=x \end{align*}


Svar #2
28. november 2020 af Sofia0294

tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.