Matematik

Kvadratsætning spørgsmål

29. november 2020 af Alrighty - Niveau: B-niveau

Hvordan kan: (a+b)1=1a1b0+1a0b1? Ifl. kvadratsætningen ville det så ikke være a1+b1+1ab?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2020 af mathon

                        \small x^1=x

                        \small (a+b)^1=a+b


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. november 2020 af ringstedLC

Kvadratsætningerne gælder for kvadrering. At kvadrere er at opløfte i 2. potens. Derfor kan der ikke anvendes kvadratsætninger her.

I forlængelse af #1:

x^0=1


Skriv et svar til: Kvadratsætning spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.