Matematik

Areal af pladestrimmel

03. december 2020 af mkvi (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej jeg har meget brug for hjælp til denne opgave

jeg kan ikke forstå a b eller c

er der en der kan hjælpe

mange tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. december 2020 af janhaa

a) 74*15 + 15*14=1320


Svar #2
03. december 2020 af mkvi (Slettet)

#1

a) 74*15 + 15*14=1320

mange tak janhaa har du en ide om b og c??? :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
03. december 2020 af janhaa

b)

1500*74 /(1320) = 84,1 dvs 85 


Skriv et svar til: Areal af pladestrimmel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.