Matematik

A random variable without finite expectation

06. december 2020 af MADMATH - Niveau: Universitet/Videregående

Nogen der kan hjælpe mig med, hvordan man går til denne opgave? Jeg er især i tvivl om b'eren.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2020 af matemate

i a) er det en geometric pmf, altså P(X=k)=qkp, for k=0,1,2... hvor q =1-p. 

I b) er det proftitten, altså de penge du får ud af banken når du får plat, minus det beløb du betaler for spillet, C. 


Skriv et svar til: A random variable without finite expectation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.