Matematik

Betinget fordeling

06. december 2020 af MADMATH - Niveau: Universitet/Videregående

Nogen der kan give et hint til denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. december 2020 af peter lind

a)P(T=1) = P(T=1|A=1)*P(A=1) + P(T=1|A=0)*P(A=0)

P(T=1)+P(T=-1) = 1

b) P(A=0|T=-1) = P(A=0)/P(T=-1)


Skriv et svar til: Betinget fordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.