Matematik

Bestem median og kvartilsæt for en fordeling med tæthedsfunktion

07. december 2020 af astamathile (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogle der ved hvordan man løser nedstående opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. december 2020 af AMelev

A-niveau og 9. klasse harmonerer ikke så godt. Ret din profil, så uddannelsen passer. 

     

Bestem fordelingsfunktionen F(t)=\int_{-\infty }^{t}f(x)dx
Løs derefter ligningerne F(t) = 50%, F(t) = 25% og F(t) = 75%


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. december 2020 af peter lind

for eks.for medianen

0t1/x2dx = ½


Skriv et svar til: Bestem median og kvartilsæt for en fordeling med tæthedsfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.