Fysik

Fysik

07. december 2020 af august543 - Niveau: B-niveau

Hej jeg er i gang med at løse følgende opgave "Beregn trykket i en dykkers lunger, når lungerne befinder sig 2 meter under overfladen". 

Ifølge mit facitart burde det give 20 kPa, men jeg får det til noget helt andet. Min udregning har jeg vedhæftet som en fil.

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. december 2020 af OliverHviid

Anvend p=h*g*ρ hvor h= 2m, g= 9,82 m/s^2 og ρ for vand er 997 kg/m^3 og læg det så sammen med atmosfærens tryk ved jordoverfladen.


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. december 2020 af peter lind

Trykket bliver ikke mindre når du dykker ned så der skal stå det er atmosfærens tryk + vandets tryk i 2 m dybde ρ*h*g


Skriv et svar til: Fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.