Matematik

Bestem bakkens maksimale højde (interval)

15. december 2020 af Elninoo - Niveau: A-niveau


En som kan hjælpe med vedhæftet opgave. Har brug for hjælp tusind tak! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2020 af janhaa

a)

f ' (x) = 0

b)

f (x) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2020 af peter lind

a) det er når sin(v) = 1

b) Bestem de to løsninger til sin(v) = 0. Det er differencen mellem dem


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. december 2020 af mathon

\small \begin{array}{lllll} b)\\& \begin{array}{lllll} \textup{Bakkel\ae ngde:}&L=\int_{0}^{33}\sqrt{1+\left (f{\, }' (x) \right )^2}\,\mathrm{d}x \end{array}\end{array}


Svar #5
16. december 2020 af Elninoo

hvordan ved du det er når sin(v)=1 
Peter? 
Og uddyb lige med b forstår ikke helt


Svar #6
16. december 2020 af Elninoo

Og tak mathon  ift til b :D


Brugbart svar (0)

Svar #7
16. december 2020 af ringstedLC

#5

hvordan ved du det er når sin(v)=1 
Peter? 
Og uddyb lige med b forstår ikke helt


\begin{align*} -1\leq \sin(v)\leq 1\Rightarrow \sin_{\text{maks.}} &= 1 \\ f_{\text{maks}}(x) &=2\cdot \sin_{\text{maks.}}+\,2 \end{align*}


Skriv et svar til: Bestem bakkens maksimale højde (interval)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.