Matematik

Matematik (uligheder)

15. december 2020 af Emmadk247 - Niveau: 9. klasse

Hej jeg har fået en opgave men min lære vil ikke svare på mine beskeder om hjælp til den og jeg fuldstændig blank og forstår det overhovedet ikke... er der nogen der kan hjælpe?

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2020 af peter lind

a. det første tilbud:  850kr + 0,1*10000 Det andet tilbud tilsvarende

b) Kald x antal af kopier og y prisen per måned. første tilbud y = 850 + 0,1*x Det andet får du et tilsvarende resultat


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2020 af mathon

                        \small \small \begin{array}{llllll} \mathbf{{\color{Red} a}}\\& \begin{array}{llllll} \textup{Tilbud 1:}&f(x)=0.10x+850&\textup{x er hel}\\\\ \textup{Tilbud 2:}&g(x)=0.22x &\textup{x er hel}\end{array}\\\\ \mathbf{{\color{Red} b}}\\& \begin{array}{llllll} \textup{ulighed:}&f(x)<g(x) \end{array}\\\\ \mathbf{{\color{Red} c}}\\& \begin{array}{llllll} \textup{L\o sning:}&0.10x+850<0.22x\\\\& 0<x<7083&\textup{x er hel} \end{array}\end{array}


Skriv et svar til: Matematik (uligheder)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.