Matematik

Argumentere for niveaukurven er =6 HJÆLP

17. december 2020 af Elninoo - Niveau: A-niveau

En som muligvis kan hjælpe mig med både A, og B har virkelig virkelig problemer med hvordan jeg skal løse dem la


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2020 af janhaa

a)

x^2+(y-1)^2=9=3^2

C = (0, 1) og R=3


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. december 2020 af janhaa

b)

k\leq -3


Svar #3
17. december 2020 af Elninoo

I forhold til 9 hvordan bliver det pludselig til 3^2 


Svar #4
17. december 2020 af Elninoo

og hvad gør du med -3  (altså z værdien)


Skriv et svar til: Argumentere for niveaukurven er =6 HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.