Matematik

reducering af udtrykket

19. december 2020 af mathiasoxholm - Niveau: A-niveau

(5/2y) - (2/3) 

hvordan kan man reducere dette mest mugligt?

jeg har fået det til:

15-4y/(6y)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. december 2020 af StoreNord

(5/2y) - (2/3) =\frac{5}{2}*y-\frac{2}{3}=\frac{5y*3}{6}-\frac{2*2}{6}=\frac{15y-4}{6}


Svar #2
19. december 2020 af mathiasoxholm

Tak

Skriv et svar til: reducering af udtrykket

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.