Matematik

logistisk vækst

21. december 2020 af pleasesaveme - Niveau: B-niveau

Hvordan løser man b og c på Nspire?


Svar #1
21. december 2020 af pleasesaveme

se fil


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. december 2020 af ringstedLC

b) 

\begin{align*} f(x)=\frac{700}{1+69\cdot e^{-0.22x}}& \Rightarrow y= \frac{700}{1+69\,\cdot \,?}\;,\;x\rightarrow \infty \\ \end{align*}


Skriv et svar til: logistisk vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.